„Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“ - postare distribuită pe Facebook de un deputat PSD. Reacţia actorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD de Iaşi Vasile Cîtea a distribuit pe Facebook un articol de pe publicaţia ortodoxinfo, potrivit căuia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, într-o postare pe reţeaua de socializare: „Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“.

UPDATE Contactat de „Adevărul“ pentru a confirma sau infirma dacă a spus că „Uniunea Europeană e o curvă satanistă", Florin Zamfirescu a susţinut că „Eram foarte revoltat pe relatia ţării noastre cu Uniunea Europeană. Se dovedeşte în continuare a fi o batjocură, suntem o colonie, cum spune toată lumea, nu sunt singurul care spune asta“.

Deputatul este cunoscut pentru postările de origine anti-UE din surse obscure, scrie publicaţia locală pulsuliesean.ro.

postare vasile citea curva satanista

Vasile Cîtea este preşedinte al Federaţiei Române de Box şi oficial al federaţiei internaţionale, AIBA. În Parlament, el este secretar al grupului PSD, vicepreşedinte al comisiei pentru tehnologia informaţiei şi membru al comisiei pentru învăţământ.

În ultimele zile, Cîtea a distribuit pe Facebook o postare Antena 3 cu cei care, în Parlamentul European, ”au votat pentru Soros, împotriva României” şi o înregistrare cu intervenţia în plenul PE a Mariei Grapini, însoţită de comentariul ”Aşa da !!!”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite