Doctor, blogger, poet, sportivă leneşă Smaranda Vornicu,  ”judecător” în Alianţa România Dreaptă (ARD)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smaranda Vornicu este membru în Comisia de Etică a Alianţei România Dreaptă (ARD) FOTO Facebook
Smaranda Vornicu este membru în Comisia de Etică a Alianţei România Dreaptă (ARD) FOTO Facebook

Printre politicienii care fac parte din comisia de etică a Alianţei România Dreaptă (ARD), se află şi Smaranda Vornicu, fiica legendarului realizator al TVR Tudor Vornicu. Într-un autoportret, Smaranda Vornicu se recomandă „medic stomatolog, jurnalist freelance, poet de ocazie, aventurieră în bucătărie, croitoreasă lipsită de răbdare, dependentă de pantofi şi cosmetice, fumătoare şi bloggeriţă”.

Smaranda Vornicu, 47 de ani, este începând de ieri unul dintre „judecătorii” politicienilor din Alianţa România Dreaptă (ARD).  Propusă de Mihai Răzvan Ungureanu în Comisia de Etică a noii uniuni de partide, Smaranda Vornicu va face echipă cu Monica Macovei, Theodor Stolojan, Alex Ştefănescu şi Ştefan Vlaston în „tribunalul” intern care va judeca derapajele colegilor din partidele care compun Alianţa România Dreaptă.

A deschis saloane de înfrumuseţare şi o firmă de echipamente medicale

Smaranda Vornicu a terminat Facultatea de Stomatologie dar a profesat o scurtă perioadă de timp. A intrat în afaceri cu echipamente medicale prin firma Romcare SRL dar s-a ocupat şi de deschiderea câtorva saloane de înfrumuseţare. „Detin, împreună cu partenerul meu, saloane de frumuseţe de lux şi o afacere cu produse medicale de înaltă tehnologie ”, spunea Smaranda Vornicu într-un interviu acordat ziarului Naţional în octombrie 2011.

Născută pe 21 iulie 1965, Smaranda Vornicu este fiica din a treia căsătorie a fostului realizator de programe Tudor Vornicu cu Mariana Vasilescu, fostă însoţitoare de bord şi director de vânzări al Hotelului Intercontinental Bucureşti în perioada comunistă. Bunicii Smarandei din partea tatălui sunt italieni din familia Gianetti despre care a spus - într-o carte portret despre tatăl său - că „aveau înclinare spre lectură şi scris”.

„Croitoreasă lipsită de răbdare, dependentă de pantofi”

Medicul stomatolog Smaranda Vornicu, pe care liderii noii Alianţe România Dreaptă (ARD) o numesc ”doctorul Smaranda Vornicu” în comunicările publice, a mai profesat  şi ca jurnalist freelance, editor de frumuseţe al revistei ”Avantaje” şi a scris poeme publicate în volum. În ultimul timp Smaranda Vornicu a activat ca bloggeriţă pentru siteul de femei Catchy.ro, ultimul articol fiind publicat pe 25 mai 2012. Pe site îşi face o scurtă descriere plastică în pe care o încheie cu propoziţia „aştept cu nerăbdare să fiu ce nu am fost încă”.

„În 45 de ani, am fost : fiică, nepoată, strănepoată, soră, iubită, logodnică, soţie, noră şi mamă, elevă, studentă, medic stomatolog, account executive, jurnalist freelance, editor, manager, asociat, poet de ocazie, aventurieră în bucătărie, croitoreasă lipsită de răbdare, sportivă leneşă, călătoare entuziastă, dependentă de pantofi şi cosmetice, fumătoare, bloggerita. Aştept cu nerăbdare să fiu ce nu am fost încă!

Începând de miercuri fiica lui Tudor Vornicu activează în Alianţa România Dreaptă (ARD) ca reprezentant în comisia de etică din partea Iniţiativei Civice de Centru Dreapta al cărei lider este fostul prim ministru Mihai Răzvan Ungureanu.  ”Judecătorii” politicienilor din ARD sunt conduşi de europarlamentarul Monica Macovei, iar din această comisie mai fac parte europarlamentarul Theodor Stolojan (PDL), Alex Ştefănescu (PNŢCD) şi profesorul de liceu Ştefan Vlaston(PNR).    

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite