De ce recomand Candidaţilor să nu vină la Marşul Unionist de Duminică

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină campanie electorală pentru prezidenţiale va avea loc Duminică un Marş de Susţinere a Unirii României cu Republica Moldova. Între cele două nu există nici o legătură deoarece evenimentul este la ediţia a III-a, de fiecare dată organizat în luna octombrie.

Ideea Unirii nu poate sta în desfăşurarea evenimentelor politice aşa că la început de an ne-am gândit bine şi am decis că noi trebuie să ne vedem de treabă şi de Marşul Nostru. 

Octombrie e cel mai bun moment pentru desfăşurarea unui astfel de eveniment deoarece sunt studenţii deja întorşi la studii, nu e sesiune, vremea nu e nici caldă, nici rece, nu mai e lumea plecată în concediu sau vacanţă, iar evenimente de obicei nu prea sunt. 

Dar cu toate acestea, de ce nu recomand candidaţilor să vină să susţină în stradă Unirea celor două state româneşti:

1. participanţii sunt tineri, educaţi şi greu manipulabili; nu veţi câştiga nici un vot prin prezenţă;

2. ei vor mai multe fapte, că de vorbe sunt sătui; majoritatea celor prezenţi îşi cunosc istoria cu mult mai bine decât majoritatea politicienilor;

3. la marş se vine din credinţă şi nu pentru pomeni electorale; nu există autobuze plătite, mâncare gratuită sau bani de dat; 

4. vor fi prezenţi membri din toate galeriile de fotbal importante din România; nu din cei pe care îi catalogaţi drept huligani, ci din aceea care au facultăţi făcute pe bune şi nu pe bani; dacă nu vreţi huiduieli ca la carte mai bine mergeţi pe undeva pe la vreun post TV prieten;

5. avem 1000 de tineri care vin special pentru eveniment din Republica Moldova; prezenţa dumneavoastră s-ar putea să îi ofenseze cu atât mai mult cu cât sunt sătui de cozile de pe la consulate, ambasade, sau să stea să îţi cerşească drepturile prin redobândirea cetăţeniei;

6. în centrul evenimentului trebuie să stea mesajul şi nu ştiri inventate la televiziuni prietene şi cu scopuri electorale.

Mesajul este valabil pentru toţi candidaţii la prezidenţiale. Klaus Johannis , Monica Macovei, Teodor Meleşcanu, Victor Ponta, Elena Udrea şi alţii pe care nu îi ştiu. Ordinea pusă este alfabetică cu atât mai mult cu cât şi-au asumat cu toţii susţinerea pentru acest proiect naţional.

Trebuie să înţelegeţi nemulţumirea majorităţii participanţilor care sunt foarte dezamăgiţi după 25 de ani de eşec politic.

detalii despre eveniment chiar aici www.actiunea2012.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite