Dăncilă: Condamn cu fermitate atentatele şi atacurile sângeroase comise împotriva comunităţii creştine din Sri Lanka

Dăncilă: Condamn cu fermitate atentatele şi atacurile sângeroase comise împotriva comunităţii creştine din Sri Lanka

FOTO gov.ro

Prim-ministrul Viorica Dăncilă condamnă ”cu fermitate” atacurile sângeroase comise împotriva comunităţii creştine din Sri Lanka. ”Sărbătoarea Sfântă a Paştelui catolic a fost umbrită de această veste cutremurătoare”, a transmis premierul.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Condamn cu fermitate atentatele şi atacurile sângeroase comise împotriva comunităţii creştine din Sri Lanka. Sărbătoarea Sfântă a Paştelui catolic a fost umbrită de această veste cutremurătoare. Sunt alături de poporul din Sri Lanka, de familiile îndoliate şi le doresc însănătoşire grabnică victimelor aflate în suferinţă”, a transmis, duminică, prim-ministrul Viorica Dăncilă.
 
Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a anunţat că se va întruni Celula de Criză, deşi, deocamdată, nu există informaţii că ar exista cetăţeni români printre victime.
 
Cel puţin 158 de persoane, între care 35 de străini, precum şi trei poliţişti au fost ucişi duminică, într-o serie de explozii în hoteluri de lux şi biserici din Sri Lanka unde era celebrată slujba de Paşte, a anunţat Poliţia. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: