Dan Barna: Pentru domnul Ponta, orice mutare are un risc foarte mare. Dacă se ia de braţetă cu doamna Dăncilă devine un politician de pluton, marginal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seară, că pentru Victor Ponta orice mutare politică ”are un risc foarte mare”. ”Dacă se întoarce la PSD şi se ia de braţetă cu doamna Dăncilă, devine un politician de pluton, marginal”, a spus Barna.

”Pentru domnul Ponta, orice mutare din poziţia actuală are un risc foarte mare. Dacă se întoarce la PSD şi se ia de braţetă cu doamna Dăncilă, pierde, devine un politician de pluton, marginal. E foarte clar aici şi are suficientă experienţă ca să nu facă asta”, a declarat, miercuri seară, la TVR, Dan Barna.

Despre Călin PolescuTăriceanu, Barna a spus că ”bagă ultima fisă”, deşi ar fi trebuit să se retragă.

Întrebat ce crede despre o alianţă cu PNL, după alegerile prezidenţiale, Barna a spus că este o logică ”visătoare”.

”Parlamentarii vor fi fix aceiaşi. Pentru USR ar însemna, în realitate, să facă o guvernare nu cu PNL, sau nu doar cu PNL, ci şi cu Ponta, cu Tăriceanu, cu UDMR, cu minorităţile, cu toţi ceilalţi mai puţin PSD, ceea ce este o guvernare în care eu nu cred. Este o guvernare care nu are cum să funcţioneze, o guvernare care recuperează, reşapează ALDE, reşapează PSD-ul care s-a mutat la Victor Ponta, nu este o guvernare care să poată fi credibilă pentru România”, a declarat Barna.

Acesta a aprecizat că, după alegerile parlamentare, la cum arată în prezent sondajele, o alianţă cu PNL ar fi ”necesară”.

Barna a declarat că este adeptul alegerilor anticipate, care ar putea fi organizate odată cu alegerile locale, pentru a ”salva şase luni”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite