Dacian Cioloş: Mă văd cu Ponta după ce preiau responsabilitatea Guvernului. Acum doar am schimbat mesaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul desemnat Dacian Cioloş a afirmat, duminică, faptul că se va întâlni cu Victor Ponta după ce va prelua formal responsabilitatea Guvernului, însă a precizat că până în prezent a avut un schimb de mesaje“ cu fostul lider de la Palatul Victoria.

Dacian Cioloş a precizat, fiind întrebat de jurnalişti, că până în prezent nu a fost timp de o întrevedere cu Ponta, dar că au comunicat.  

„Nu am avut încă, pentru că sunt doar prim-ministru desemnat. Am avut un schimb de mesaje cu dânsul şi o să am o întâlnire cu dânsul imediat ce o să preiau în mod formal responsabilitatea Guvernului“, a spus Cioloş.

Dragnea, mesaj pentru Cioloş: Bun venit în PSD!

Cioloş a mers duminică după-amiază la o şedinţă a CExN a PSD, unde Liviu Dragnea călduros pe premierul desemnat. „Bun venit în cadrul PSD!“, a fost urarea liderului social-democrat.

„E periculos, domnule preşedinte, să spuneţi asta.Vreau să vă spun că nu este intenţia mea de a veni pentru a rade tot şi de a pune altceva în loc. Cred că astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare guvernamentală raţională, eficientă în actul de guvernare. Cam asta aş vrea să fac acolo. Deci, ceea ce a fost bun o să continuăm, dar ceea ce va trebui adaptat pentru mai multă eficienţă în viitor, o să schimbăm. Însă acolo unde o să schimbăm, înainte să facem asta o să venim în faţa grupurilor parlamentare pentru a avea discuţii. Dincolo de relaţia cu Parlamentul, care este esenţială, pentru că de aici ar urma să ne luăm voturile pentru proiectele legislative, vreau să deschidem activitatea guvernamentală spre o comunicare eficientă şi consultare eficientă cu restul societăţii. Vă rog să vedeţi Guvernul acesta nu aşa cum am înţeles că unii au interpretat: „Deci lor nu le pasă de noi, de Parlament, pentru că sunt învestiţi şi or să se ducă să discute cu societatea civilă». Vă propun să folosiţi acest Guvern tehnocrat de un an de zile ca un mijloc, ca o platformă de comunicare între societatea civilă şi clasa politică“, a fost mesajul lui Cioloş pentru social-democraţi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite