Cristian Buşoi:  Punem punct „bisericuţelor“ de la „vechiul PNL“ şi „vechiul PDL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a afirmat, luni, că obiectivele mandatului său sunt opoziţia la administraţia PSD a Capitalei, atragerea de noi oameni în organizaţie şi încheierea disputelor interne.

„PNL Bucureşti are nevoie pentru alegerile parlamentare ca toţi membri organizaţiei să se implice, să încheiem disputele interne şi să ne concentrăm pe opoziţia faţă de PSD şi pe atragerea de oameni noi spre PNL. Este doar o modalitate de lucru în PNL Bucureşti: în echipa PNL Bucureşti. “Pe cont propriu” sau  „pe bisericuţe” nu mai există. Ca preşedinte de organizaţie spun că nu vor exista două tipuri de activişti: activişti de aer condiţionat, care mută hârtii şi activiştii de teren, care aleargă după voturi şi plătesc nemulţumirile publicului. Cei care au întâietate în organizaţie sunt cei care muncesc pe teren, sunt cunoscuţi de către bucureşteni, atrag voturi, iar dacă sunt mai noi în politică, cu atât mai bine“, a  afirmat preşedintele PNL Bucureşti. 

Cristian Buşoi a subliniat că liberalii vor avea o nouă abordare şi că vor deschide uşile partidulu către oameni noi. „În PNL Bucureşti, avem nevoie să înţelegem cu toţii că dacă vrem să ajungem în Parlament şi la Guvernare trebuie şi să convigem un electorat pe care nu l-am convins la locale şi care, deşi ne-a susţinut, s-a desprins de noi treptat, de aproape un an. Acesta este adevărul şi nu va fi uşor.PNL Bucureşti se va deschide spre exterior şi vom aduce şi oameni noi în partid, din societatea civilă; dar asta nu înseamnă că aruncăm peste bord oamenii care au muncit şi nici că, de mâine, dacă aducem oameni noi, scorul partidului va creşte peste noapte. Avem nevoie de realism şi planificare pentru că avem competiţie într-un context în care oamenii sunt sătui de politică, iar PSD va face tot ce poate să se consolideze“, a mai spus europarlamentarul.  

De asemenea, acesta a menţionat şi echipa cu care va lucra îndeaproape la organizaţia Capitalei. Astfel, alături de Buşoi în echipa de la Bucureşti mai sunt Adriana Săftoiu care ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte coordonar, Ovidiu Raeţchi (vicepreşedinte) şi Costica Canacheu (secretar general. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite