Crin Antonescu rupe pacea cu Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

La o săptămână de la eşecul moţiunii de cenzură, preşedintele PNL, Crin Antonescu, renunţă la pactul de neagresiune încheiat de PSD şi PNL în încercarea de a dărâma Guvernul Boc.

 „În calitate de procuror şi de şef al Corpului de Control al prim‑minstrului Adrian Năstase, domnul Ponta nu a prins pe nimeni, nici măcar pe Băsescu", şi-a reluat Antonescu ironiile la adresa liderului social-democraţilor.

Atacul în forţă fost lansat însă în direcţia PSD. „Traian Băsescu a fost adus la putere, înainte de toate, de lăcomia, de clientela, de hoţia, de
demagogia PSD, a regimului Iliescu-Năstase", a afirmat Antonescu în faţa liberalilor reuniţi la Liga Aleşilor Locali.

Liderul liberal a sugerat că social-democraţii mimează de fapt lupta cu PDL şi cu Traian Băsescu, acuzându‑i că ar putea să bată din nou palma cu democrat-liberalii „dacă le-ar veni bine". De altfel, Antonescu n-a făcut nicio distincţie între PSD şi PDL, vorbind despre social-democraţi şi despre liberali ca despre două partide care „fură".

„Am avut un partid de stânga numit FSN, PDSR, PSD, care a furat ca să dea din când în când de pomană şi un partid al domnului Băsescu, care fură atât de mult încât nu mai are nici de pomană să dea", a spus preşedintele liberal. Victor Ponta a replicat reţinut: „În aceste zile, pentru noi, singurul lucru care contează este tragedia cu Adrian Păunescu, dacă altcineva crede că astea sunt zile de scandal politic, noi nu".

Cu doar câteva zile înainte de criticile acide ale lui Antonescu, Ponta scria pe blogul său: „Sigur că nu mi-au picat bine toate atacurile lui Crin la adresa mea, dar nu-mi trece prin cap să reacţionez".

"Traian Băsescu a fost adus la putere de lăcomia, de clientela, de hoţia, de demagogia PSD. "
Crin Antonescu
preşedintele PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite