Codrin Ştefănescu: Trebuie să luptăm mai departe ca în România să nu mai existe abuzuri. Trebuie să luptăm pentru fiecare membru de partid

Codrin Ştefănescu: Trebuie să luptăm mai departe ca în România să nu mai existe abuzuri. Trebuie să luptăm pentru fiecare membru de partid

Codrin Ştefănescu. FOTO Mediafax

Codrin Ştefănescu spune că PSD trebuie să lupte mai departe ca în România să nu mai existe abuzuri şi că partidul trebuie să lupte pentru fiecare membru de partid şi să nu uite de fiecare membru care a căzut la datorie de-a lungul timpului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu uităm lucrurile bune pe care le-am făcut, nu uităm nici colegii noştri care se află la anaghie şi insistăm pe faptul că trebuie să luptăm mai departe ca în România să nu mai existe abuzuri, trebuie să luptăm pentru fiecare membru de partid şi trebuie să nu uităm de cei care au căzut la datorie de-a lungul timpului. Pe asta se va baza şi o parte din discursul meu la acest congres. Sunt foarte mulţi colegi care asta mi-au spus şi acum de câteva ore de când am venit”, a afirmat Codrin Ştefănescu înainte de începerea congresului PSD. 
 
El spune că nu vrea să se desprindă de trecutul partidului, unul plin de bătălii şi de alegeri câştigate. 
 
„Trecutul nostru este unul pe care toată lumea îl ştie. Este un trecut plin de bătălii, un trecut în care am câştigat alegeri cu un program de care în mare parte ne-am ţinut, este un trecut pentru care ne-au votat foarte mulţi români. În aceste bătălii am avut foarte mulţi jurnalişti alături de noi şi dacă ştiţi în scrisoarea mea deschisă le-am mulţumit şi acestora, nu trebuie să uite nici colegii mei că au fost oameni curajoşi care ne-au fost alături din societatea civilă, din presă, care au plătit şi foarte scump pentru curajul lor, aşa cum a plătit foarte scump unul dintre colegii noştri. Nu vreau să mă desprind de acest trecut”, a menţionat Ştefănescu. 
 
El crede că vor fi suprize la acest congres şi spune că fiecare delegat va vota cum îi va dicta conştiinţa la acest congres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: