Codrin Ştefănescu, despre lupta pentru funcţii la Congresul PSD: Sper să nu se certe între ei şi să fie o competiţie colegială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Codrin Ştefănescu, secretar general-adjunct al PSD, a declarat, luni, că speră ca social-democraţii care se înscriu în lupta pentru funcţiile de vicepreşedinte, secretar general şi preşedinte executiv la Congresul PSD să nu se „certe“ între ei.

„Le urez succes colegilor mei care se înscriu. Sper să nu se certe între ei şi să fie o competiie colegială“, a declarat Codrin Ştefănescu, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD. 

Pe de altă parte, secretarul general-adjunct şi-a exprimat regretul că noul mod de repartizare al funcţiilor va fi problematic pentru candidatura unor colegi vocali în ceea ce priveşte activitatea DNA. „Am regretul că în această procedură de vot oameni ca Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae vor putea să candideze“, a mai spus Codrin Ştefănescu. 

Referitor la posibila sa candidatură pentru funcţia de secretar general, Ştefănescu a declarat că până acum nu a luat nicio decizie.   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite