Ciprian Ciucu: „RADET pierde mai mult de o mie de tone de apă fierbinte pe oră. Reţeaua e ciur. Gabriela Firea, lăsaţi concertele şi faceţi investiţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu susţine că RADET pierde mai mult de o mie de tone de apă fierbinte pe oră, care afectează casele, blocurile, şcolile, spitalele şi străzile din Bucureşti. „Gabriela Firea, lasăţi concertele si spectacolele şi planificaţi investiţii serioase! Chiar dacă speraţi că nu va crăpa de tot în timpul mandatului dvs, nu veţi scăpa de răspundere!“, a scris Ciucu pe Facebook.

„Eu, către primarul Firea: «Sunteţi conştientă de faptul că apa fierbine pierdută de RADET - adica mai mult de o mie de tone PE ORA - afectează solul pe care sunt casele, blocurile, şcolile, spitalele şi strazile din Bucuresti?». 

Comentator bine intenţinat (nu trol): «1000 tone/h? Cred ca e o mare exagerare». 

Eu: «Hold my beer…». Adevărul este este mult mai crunt. Azi s-a ajuns la 2000 de tone pe oră, pierderi!

Fără investiţii reţeaua RADET a ajuns un aşa ciur încât, ca să ajungă căldura în case, trebuie crescută presiunea. Iar când creşte presiunea apar alte şi alte avarii. E un cerc vicios.

Gabriela Firea, lasăţi concertele si spectacolele şi planificaţi investiţii serioase! Chiar dacă speraţi că nu va crăpa de tot în timpul mandatului dvs, nu veţi scăpa de răspundere!“, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite