Cine sunt candidaţii UDMR la alegerile europarlamentare

Cine sunt candidaţii UDMR la alegerile europarlamentare

Kelemen Hunor, liderul UDMR

UDMR şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, urmând ca ordinea pe listă să fie aprobată de Consiliul Permanent al Uniunii (CRU), la începutul lunii martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Comisiei de validare, toţi cei cinci candidaţi – Hegedüs Csilla, Oltean Csongor, Sógor Csaba, Vincze Lóránt şi Winkler Gyula – pot participa la cursa pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Ordinea candidaţilor pe listă va fi stabilită la începutul lunii martie de Consiliul Permanent al Uniunii. 

La Congresul UDMR de la Cluj (22-23 februarie) va fi lansată şi următoarea etapă a campaniei pentru alegerile europarlamentare. În acest sens va avea loc o dezbatere a candidaţilor, vor fi prezentate cele mai importante elemente ale programului electoral al Uniunii, respectiv va fi lansată şi acţiunea de strângere a semnăturilor de susţinere a candidaţilor, precizează UDMR într-un comunicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: