Ce spun Juncker şi Dăncilă despre războiul politic din Parlament şi pierderea majorităţii în Cameră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi premierul Viorica Dăncilă au declarat, miercuri, faptul că PSD şi ALDE au în continuare majoritatea care asigură stabilitatea Guvernului, cu toate că în Camera Deputaţilor coaliţia are probleme privind trecerea propriilor proiecte după ultimele demisii

„E o majoritate în ambele Camere ale Parlamentului. Cu cât va face România mai multe progrese privind statul de drept, cu atât de mai bine“, a declarat Jean-Claude Juncker, întrebat dacă nu e afectată preluarea preşedinţiei Consiliului UE, în condiţiile în care PSD şi ALDE au pierdut majoritatea în Camera Depuitaţilor.

La rândul ei, premierul Viorica Dăncilă a subliniat că PSD şi ALDE au în continuare o majoritate solidă în Parlament „Nu am pierdut majoritatea în Parlament. Avem susţinere şi nu am absolut nicio emoţie privind moţiunea de cenzură“, a precizat liderul de la Palatul Victoria. 

PSD şi ALDE au pierdur majoritatea în Camera Deputaţilor, după ce luni au trecut 4 parlamentari de la PSD la Pro România. Astfel, coaliţia a rămas cu 163 de deputaţi, majoritatea fiind asigurată de 165 de aleşi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite