Există aşadar şi un interes naţional pentru care europarlamentarii noştri sunt gata să sacrifice interesele de partid şi să-şi unească vocile: recunoaşterea căsătoriilor homosexuale. Vibrantă dovadă de patriotism şi responsabilitate politică. Într-adevăr, România avea nevoie de aşa ceva, după ce am rezolvat problema familiei tradiţionale în sensul că bani pentru copii nu sunt, bani să-ţi cumperi o locuinţă se găsesc foarte greu, iar cu locurile de muncă pentru tineri (şi pentru orice vârstă) mai avem de aşteptat. În schimb, suntem în fruntea plutonului de recunoaştere a căsătoriilor homosexuale!

La viitoarele campanii electorale pentru europarlamentare, toate aceste formaţiuni ar trebui să spună public că marea lor contribuţie europeană sunt căsătoriile între persoane de acelaşi sex, probabil că cetăţenii României vor fi foarte încântaţi

Toate partidele ale căror reprezentanţi la Bruxelles au votat în favoarea acestui raport ar trebui să comunice şi în ţară lucrurile minunate pe care le fac aceşti oameni pentru ţara lor, ca să le putem exprima recunoştinţa noastră. Iar la viitoarele campanii electorale pentru europarlamentare, toate aceste formaţiuni ar trebui să spună public că marea lor contribuţie europeană sunt căsătoriile între persoane de acelaşi sex, probabil că cetăţenii României vor fi foarte încântaţi.

S-a încercat scoaterea religie din şcoli, dar nu prea s-a reuşit. Acum se încearcă acreditarea normalităţii căsătoriilor între homosexuali. Partidul România Unită promovează toleranţa, adică fiecare face ce vrea în privat şi îl priveşte. Dar, din nou, toleranţa este prost înţeleasă şi este transformată în contrariul ei atunci când transgresăm valorile tradiţionale care au ţinut acest popor în viaţă mii de ani şi încercăm să ne transformăm în altceva. Pe restul le-am rezolvat, pe toate, ne-am modernizat, am implementat capitalismul, nu mai avem nimic de făcut. 

 


Bloggerii „adevarul.ro” au libertatea de a-şi publica singuri textele pe site-ul adevarul.ro, astfel că intervenţia editorilor asupra acestor articole este una care să se încadreze în termenii şi condiţiile stabilite de comun acord şi care să respecte Articolul 30 din Constituţia României. Cu toate că „Adevărul” încurajează dialogul, opiniile exprimate în rubrica de bloguri sunt asumate în totalitate de bloggeri şi nu reprezintă întotdeauna poziţia ziarului.