Becali continuă jignirile după cearta cu un eurodeputat pe Otopeni: „S-a împiedicat cu piciorul de geanta mea. Cheamă poliţia, handicapatule!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omul de afaceri Gigi Becali. FOTO Inquam Photos
Omul de afaceri Gigi Becali. FOTO Inquam Photos

Omul de afaceri Gigi Becali continuă atacurile la adresa eurodeputatului Cristian Preda, politician cu care a avut un incident luni dimineaţă pe Aeroportul Otopeni. Jignirile lui Becali au continuat şi într-o intervenţie la un post de televiziune.

„Probabil s-a supărat că pe dânsul l-au pus să scoată pantofii şi pe mine nu. El a trecut, eu m-am oprit să facă o poză cu doi copii. L-am auzit zicând: Uite, puşcăriaşul face poză cu doi copii. I-am zis că el trebuia să fie la puşcările şi că dacă nu îl punea Băsescu pe listă, era muritor de foame“, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Patronul echipei FSCB a subliniat că el, de fapt, s-a dus la eurodeputatul Cristian Preda să-i ceară să nu mai facă oamenii „puscăriaşi“. „M-am dus la el să îi zic de ce faci oamenii puşcăriaşi. Am trecut prin faţa lui şi s-a împiedicat cu piciorul de geanta mea. A zis că el cheamă miliţia şi eu i-am zis să o cheme. Cheamă miliţia. handicapatule, să vedem cui ţin partea, mie sau ţie?", a mai spus Gigi Becali. 

„Scene oribile pe Otopeni. M-a urmărit prin aeroport ameninţându-mă.“ Incident între un europarlamentar şi Gigi Becali

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite