Băsescu: Am încredere în Maior şi Meleşcanu; le-am dat şi dezlegare să vorbească cu opoziţia

Băsescu: Am încredere în Maior şi Meleşcanu; le-am dat şi dezlegare să vorbească cu opoziţia

Traian Băsescu

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat că are încredere în directorii SRI şi SIE, George Maior şi, respectiv, Teodor Meleşcanu, adăugând că este convins că nu a greşit în numirea niciunuia dintre aceştia.

"Am încredere în amândoi, nici unul dintre ei nu mi-a dat motive să nu am încredere", a afirmat Băsescu la Naşul TV, adăugând că nu a greşit cu numirile acestora, la fel cum şi Mihai Răzvan Ungureanu a fost "foarte potrivit" pentru funcţia de şef al SIE.

De asemenea, Băsescu a arătat că le-a dat şefilor acestor servicii secrete "dezlegare" să informeze opoziţia în legătură cu operaţiunile care nu erau secrete.

"Vreau să fie un lucru foarte clar. Eu i-am spus şi lui Ungureanu când era şef SIE, cum i-am spus şi lui Maior, cum i-am spus şi lui Meleşcanu, după ce a plecat Ungureanu: <<Vorbiţi şi cu opoziţia>>. Exact că ei aveau contactele foarte bune că proveneau din opoziţia din acea vreme, au avut dezlegare de la mine să aibă dialog cu opoziţia, iar ceea ce nu înseamnă operaţiuni secrete să poată fi discutate, să fie şi opoziţia informată", a mai spus Băsescu.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: