Averea Elenei Băsescu, candidat PMP pentru un loc de deputat în Constanţa: Fără casă, dar cu bijuterii de 40.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook / Elena Băsescu
FOTO Facebook / Elena Băsescu

Deşi nu a activat o zi în filiala de la Constanţa, oraşul natal, Elena Băsescu deschide lista PMP Constanţa la alegerile parlamentare, pe un loc la Camera Deputaţilor. Potrivit declaraţiei de avere consultate de „Adevărul”, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu nu deţine vreun imobil, însă are bijuterii şi ceasuri în valoare de 40.000 de euro, precum şi mai multe conturi bancare ce însumează peste 160.000 de euro.

Conform declaraţiei de avere consultate de Adevărul, Elena Băsescu nu deţine niciun imobil. Aceasta are în schimb un automobil BMW X6, cumpărat anul acesta, precum şi bijuterii din aur şi argint de 40.000 de euro.

De asemenea, EBa mai deţina şase conturi bancare care în care se regăseşte suma totală de 167.000 de euro.

Potrivit documentului oficial, candidatul PMP a mai primit anul trecut suma de 8.000 de euro sub formă de indemnizaţie şi alocaţie pentru creşterea copiilor, precum şi suma de 12.000 de euro, pensie alimentară, de la fostul ei soţ, Bogdan Ionescu.

Vezi şi: EBa, amendată de Poliţia Locală: „Toţi constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul“

Luna trecută PMP Constanţa anunţa că lista pentru parlamentare de la Camera Deputaţilor va fi deschisă de Elena Băsescu, cu toate că aceasta nu a activat măcar o zi în interiorul filialei.

Elena Băsescu s-a născut la Constanţa, a studiat aici, dar odată cu ascensiunea tatălui Traian Băsescu în funcţiile Statului s-a mutat cu toată familia la Bucureşti. „EBa“ şi-a construit, de altfel, toată cariera politică pe seama tatălui ei. Aşa a ajuns inclusiv în Parlamentul European în mandatul 2009-2014. A fost în Partidul Democrat, apoi în Partidul Democrat Liberal şi acum este în Partidul Mişcarea Populară. 


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite