Antonescu: "Nimeni nu îl implică pe Băsescu în USL"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că nimeni nu îl implică pe preşedintele Traian Băsescu în discuţiile din USL, menţionând că afirmaţia preşedintelui pe această temă este "fără ţintă".

"Nu am spus că dânsul ar fi implicat în negocierile din USL. În USL există nişte negocieri normale, naturale, pentru alcătuirea Guvernului. Niciodată nu s-a gândit nimeni să-l implice pe domnul Băsescu în aceste negocieri. Ca atare, cred că este o afirmaţie lipsită de ţintă", a declarat Antonescu.


Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, declară că preşedinte Traian Băsescu le solicită politicienilor "să nu-l implice în niciun fel în eventuale dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale".

" Domnul preşedinte Traian Băsescu le solicită politicienilor să nu-l implice în niciun fel în eventuale dispute din interiorul Uniunii Social-Liberale. De asemenea, domnul preşedinte Traian Băsescu face un apel la jurnalişti ca, atunci când primesc o informaţie neoficială care-l implică pe preşedintele României sau Administraţia Prezidenţială, să o verifice în mod oficial înainte de difuzare pentru a evita, astfel, lansarea unor dezinformări în spaţiul public", se arată îm comunicat.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marţi seară, că deţine informaţii că şeful statului ar fi contactat o persoană din PSD pentru a-i propune poziţia de premier, însă acest lucru nu s-ar fi materializat, menţionând că i s-ar fi confirmat acest lucru din "expresia" persoanei respective.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite