Anca Alexandrescu se întoarce în Guvern: a fost numită consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă

Anca Alexandrescu se întoarce în Guvern: a fost numită consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă

Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu, care se ocupă de comunicarea liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numită joi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă

Ştiri pe aceeaşi temă

Anca Alexandrescu a fost numită în această funcţie pe un post neremunerat, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial.

Ea este consiliera lui Liviu Dragnea, ocupându-se de imaginea şi de comunicarea acestuia.

Anca Alexandrescu a fost consilierul pe probleme de comunicare al lui Adrian Năstase în perioada în care acesta a fost prim-ministru, a coordonat departamentul de comunicare al Guvernului Ponta şi a fost, pentru o perioadă, consilier de imagine al fostului primar general al Capitalei Sorin Oprescu. Aceasta a fost numită, la finalul lunii iunie 2016, director de comunicare şi relaţii publice al firmei KMG International, firmă prin care kazahii de la KazMunayGas controlează afacerile preluate de la Dinu Patriciu, inclusiv rafinăria Petromidia. Anca Alexandrescu este fosta soţie a jurnalistului Dan Andronic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: