Alina Gorghiu: „Rămâne de văzut în ce măsură Buşoi va rămâne propunerea finală a PNL”

Alina Gorghiu: „Rămâne de văzut în ce măsură Buşoi va rămâne propunerea finală a PNL”

FOTO Mediafax

Cristian Buşoi este la acest moment propunerea organizaţiei PNL Bucureşti pentru Primăria Capitalei, însă "rămâne de văzut" dacă acesta va rămâne candidatul oficial al partidului, a declarat luni seara copreşedintele formaţiunii, Alina Gorghiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Domnul Buşoi, în acest moment, este propunerea organizaţiei de Bucureşti, o candidatură finală poate fi decisă exclusiv prin validarea în Biroul Politic Naţional. (...) Este un coleg activ şi munceşte foarte mult, rămâne de văzut în ce măsură va rămâne propunerea finală a Partidului Naţional Liberal", a afirmat Gorghiu, luni seara, la Digi24.

Copreşedintele PNL a mai spus că "nu are nicio reţinere" în a-l susţine pe Buşoi, însă "rămâne de văzut" dacă organizaţia PNL Bucureşti va menţine această propunere sau va veni cu alta.
Întrebată dacă activitatea, în calitate de candidat, a lui Cristian Buşoi dăunează partidului în cazul în care BPN va decide altă nominalizare, Gorghiu a invocat faptul că proiectele pe care le susţine acesta sunt asumate de PNL.

"Toată această perioadă şi toată această activitate nu poate fi decât benefică unui partid politic", a susţinut copreşedintele PNL.

Referitor la strategia electorală a PNL pentru Bucureşti, ea a precizat că aceasta va fi făcută publică în cursul acestei săptămâni de liderul organizaţiei, Cătălin Predoiu.

Şi secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a declarat, duminică seara, la acelaşi post de televiziune, că nominalizarea lui Buşoi nu este certă. ''Legat de domnul Buşoi, dânsul a fost desemnat de către organizaţia PNL Bucureşti, în urma unui vot în forurile de conducere ca şi candidat la primărie, are acest vot în spate. Dar nu a fost validat, deci nu este un candidat definitiv şi, în mod cât se poate de clar, dacă nu-şi face un profil de candidat de acest tip, nu va putea fi susţinut de PNL, pentru că nu avem cum să mergem cu o variantă care să nu se încadreze în ceea ce vă spuneam, adică să fie un om care are, din start, o şansă reală de a câştiga'', a declarat Bolojan.

PNL abordează alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi chiar sinucigaşă prin susţinerea lui Cristian Buşoi la Primăria Capitalei, iar liberalii ar trebui să îşi pună cenuşă în cap pentru susţinerea lui Sorin Oprescu la alegerile trecute, a declarat, luni, deputualul liberal Theodor Paleologu.
Ana-Maria Lazar, anamaria.lazar@mediafax.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările