Adrian Năstase: ”Traian Băsescu și-a găsit o noua vocație – aceea de președinte-șerif”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Năstase liderul Consiliului Naţional al PSD susține că președintele Traian Băsescu și-a găsit o nouă vocație, aceea de preşedinte-şerif.

”Viaţa în a doua republică a lui Băsescu ne rezervă noi surprize. După ce a încheiat, cel puţin pentru o vreme, ipostaza de preşedinte-jucător, după ce a eşuat în postura de preşedinte-pacificator al Europei sau de mediator în Orientul Mijlociu prin intermediul lui Bashar Al-Assad, Traian Băsescu şi-a găsit o nouă vocaţie - aceea de preşedinte-şerif.


Vă aduceţi aminte western-urile americane în care un şerif îşi asumă sarcina de a găsi şi de a supune judecăţii un infractor, formând, eventual şi o 'poteră'? Ei bine, Traian Băsescu s-a specializat în jobul asta: Nahor (e o poveste mai complicată), Popa (va aduceţi aminte coincidenţa cu alegerile prezidenţiale!), Necolaiciuc. Pe Omar Hayssam încă îl mai aleargă prin Siria şi nu ştie dacă să-l găsească sau nu...”, a afirmat Adrian Năstase într-o postare pe blogul personal.

Potrivit acestuia, ”o nouă ocazie„ s-a creat acum: cazul Mihail Boldea. ”Într-un fel, e ca la câinii de vânătoare. Un test ca să vedem dacă nu i s-au tocit simţurile preşedintelui, dacă poate să-l ”adulmece” pe infractorul ascuns în rezervaţiile de vânătoare din Kenya. Totuşi, nu mi-e foarte clar dacă Boldea s-a ascuns acolo sau a fost ascuns până după alegeri...”, a mai scris Adrian Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite