Cum a devenit Daniel Morar prim-ministru pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Morar a devenit subiect pentru dezbatere după articolul din Jurnalul Naţional FOTO Mediafax
Daniel Morar a devenit subiect pentru dezbatere după articolul din Jurnalul Naţional FOTO Mediafax

Jurnalistul Cristian Pătrăşconiu a provocat o adevărată isterie pe Facebook şi, mai ales, în tabăra Jurnalului Naţional, după o glumă inocentă pe Facebook: “Ce-aţi zice de un Daniel Morar propunere de premier în toamnă, după parlamentare?“.

Cu rapiditate, ediţia electronică a Jurnalului Naţional a publicat materialul drept ştire. Sau ceva care seamănă a ştire. Sub titlul Dezbatere SERIOASĂ a băsiştilor pe Facebook: Daniel Morar – prim – ministru?“, Jurnalul a transmis “pe larg“ dezbaterea de pe Facebook.

patrasconiu facebook

Ţuţărul prezidenţial Cristian Pătrăşconiu, filosof, jurnalist şi blogger, a lansat o dezbatere pe contul său de Facebook, care a generat o adevărată vâltoare între amicii săi băsişti, unii dintre ei cu notorietate.

„Ce-aţi zice de un Daniel Morar propunere de premier din toamnă, după parlamentare?”, este şopârlica lansată de Pătrăşconiu, via servicii.

Fostul consilier prezidenţial Valeriu Turcan a fost printre puţinii care au îndemnat la decenţă şi ceva mai multă raţiune: „Să nu exagerăm... Procurori care ocupă funcţia de prim-ministru nu sună foarte în regulă într-o democraţie. Poate doar dacă pleacă şi trece la munca de jos, la firul ierbii... strânge multe mâini... şi peste vreo doi ani şi ceva candidează...”. “, mai notează Jurnalul, amintind şi de replica lui Ionuţ Popescu: “Dar reţinerea lui Turcan a fost taxată de Ionuţ Popescu, fost ministru de Finanţe, în guvernul Tăriceanu I: „Valeriu Turcan, păi, acum nu avem tot un procuror?”.

Pătrăşconiu a scris şi el pe Facebook: “Aseară am pus o întrebare şi iată ce a ieşit. Râd de minute bune. Nu am cum să nu râd“. De asemenea, el a adăugat într-un status ulterior “Mulţumesc celor de la Jurnalul Naţional pentru că m-au făcut filosof. Sunt mult prea gentili şi generoşi. Îi asigur că nu sunt. Sunt doar absolvent al facultăţii de filosofie, ceea ce e un pic diferit. Dar oricum, mulţumesc, ştiu că intenţia contează“.

Pătrăşconiu a încheiat printr-un mesaj moralizator: “Nici în toamna asta nu subestimaţi forţa prostiei“. 

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite