Vreme bună în prima zi de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperatura va ajunge până la 21 de grade Celsius
Temperatura va ajunge până la 21 de grade Celsius

Românii se vor bucura de o vreme frumoasă doar în prima zi de Paşte, după care va începe să plouă în multe regiuni ale ţării. În Vinerea Mare, cerul va fi temporar noros şi va ploua local în regiunile vestice, sud-vestice şi centrale ale ţării, dar picături de ploaie izolate vor cădea şi în restul teritoriului.

Trecător, la munte, mai ales în zonele înalte, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Vremea va fi însă, în general, destul de caldă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 20 de grade, iar cele minime între 1 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni.

La Braşov şi la Cluj vor fi maximum 16 grade. În Moldova, valorile termice se vor situa în jur de 17 grade Celsius. În Bucureşti însă va fi ceva mai cald.

Deşi în Capitală cerul va fi temporar noros, chiar favorabil aversei în timpul nopţii, maxima termică din timpul zilei va ajunge la 20 de grade Celsius.

Mâine plouă peste tot

Sâmbătă, vremea se va înrăutăţi pe tot cuprinsul teritoriului. Cerul va fi noros în mai toată ţara şi va ploua pe arii extinse. Vor cădea precipitaţii în centrul, sudul, sud-estul, estul, dar şi în vestul ţării. Maximele, uşor mai scăzute decât cu o zi în urmă, se vor situa între 10 şi 17 grade.

Minimele vor fi între -3 şi 4 grade, mai scăzute în depresiuni. Cel mai cald va fi în sudul ţării. La Bucureşti vor fi 17 grade, iar la Craiova, 16. Cel mai frig va fi la Braşov, dar şi în zonele din regiunea Moldovei.

Duminică, Peste 20 de grade

În prima zi de Paşte vremea va fi frumoasă. Deşi cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a ţării, românii se vor bucura de o vreme cât se poate de bună. Nu va ploua, iar temperaturile vor depăşi şi 21 de grade la Bucureşti.

În sudul ţării va fi cel mai bine. La Braşov şi la Cluj, la Iaşi şi Suceava vor fi însă temperaturi de 16, 17 grade Celsius. În vestul ţării, la Oradea, temperaturile maxime vor ajunge la 20 de grade. Doar în zona Dobrogei vor fi ceva mai scăzute, cu doar 15 grade Celsius pe litoral.

A doua zi de Paşte vremea se va strica şi va începe iar să plouă mai peste tot. Temperaturile maxime vor coborî, astfel încât la Bucureşti şi la Craiova acestea vor fi de maximum 11, 12 grade, iar la Suceava nu vor depăşi 10 grade. În vestul ţării, valorile termice vor scădea, de asemenea, şi se vor situa în jur de 12 grade Celsius. 

Marţi va continua să plouă, iar temperaturile se vor menţine scăzute. La Bucureşti vor fi doar 10 grade, la Craiova, 7. În vestul ţării însă vor fi ceva mai ridicate.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite