VIDEO Gheorghe Dincă, surprins de camerele de supraveghere în ziua în care a ucis-o pe Alexandra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camerele de supraveghere din Caracal au surprins traseul lui Gheorghe Dincă din ziua în care ar fi ucis-o pe Alexandra, din imagini reieşind că acesta a folosit două maşini, fiind adus de un localnic după comiterea crimei.

Potrivit imaginilor difuzate de detaliilor oferite de Alexandra la 112, potrivit cărora Dincă ar fi plecat la farmacie.

Aproape o oră mai târziu, la ora 9.31, Dincă parchează şi coboară după un minut, purtând o pălărie pe cap. După câţiva paşi, pare să fi uitat ceva în maşină, pentru că se întoarce, ia ceva din vehicul şi porneşte pe jos, cel mai probabil pe drumul spre casă, scrie Mediafax.

O altă înregistrare video este de la ora 12.13, după momentul în care se presupune că a fost ucisă adolescenta. Gheorghe Dincă este adus de un localnic cu maşina albastră în locul în care Dincă îşi lăsase maşina. 

Criminalul coboară, având o pungă în mână, intră în maşina sa, parcată pe partea dreaptă a drumului şi la 13.06 pleacă.

Apelurile la 112 ale Alexandrei au început la ora 11.05, iar ultima discuţie, conform raportului MAI, a avut loc la ora 11.29, cu un poliţist, pe telefoul personal al acestuia.

Surse din anchetă arată că fata a fost surprinsă de Dincă la telefon şi atunci a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut şi a rămas inconştientă.

Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii , într-o pungă, în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe fata decedată, după care i-ar fi ars cadavrul.

Te-ar putea interesa şi:

Fost şef de crematoriu: Incinerarea nu se poate face într-un butoi, pentru că e nevoie de o temperatură de 1.400 de grade

Criminalul din Caracal le-a povestit anchetatorilor ce i-a făcut Alexandrei după ce a surprins-o vorbind la telefon cu poliţiştii

Ce s-a întâmplat în maşina criminalului din Caracal după ce s-a urcat Alexandra. „Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi“

Gheorghe Dincă ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane. Deputatul mitralieră, indicii despre ipoteza că fetele nu sunt omorâte

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite