UPDATE VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. O femeie din Capitală a descoperit că altcineva ar fi votat în locul ei. Comisia: „Cineva a semnat aiurea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie din Capitală a aflat că altcineva a votat în locul ei FOTO Adevărul
O femeie din Capitală a aflat că altcineva a votat în locul ei FOTO Adevărul

O femeie din Capitală a aflat că altcineva a semnat în locul ei pe lista de la secţia de votare la care era arondată. Mai exact, cineva votase în locul femeii. Aceasta a anunţat imediat Poliţia, iar la faţa locului, a sosit un echipaj care au demarat o anchetă în acest caz. Surse judiciare au precizat că, în cele din urmă, femeia a reuşit să îşi exercite dreptul pentru alegerile prezidenţiale.

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, femeia a reuşit să voteze.

Incidentul a fost filmat de femeia revoltată după ce pe lista de votare, în dreptul numelui ei, semnase altcineva. Cei din secţia de votare au încercat să se scuze şi i-au spus femeii că este posibil ca altcineva să fi semnat din greşeală în locul ei.

Oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la acest lucru şi au demarat o anchetă.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Primele incidente din ziua votării: un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce şi-a fotografiat buletinul de vot

Un bărbat din Bacău s-a ales cu dosar penal după ce şi-a fotografiat buletinul de vot în timp ce se afla în cabina de vot. De asemenea, un bărbat s-a ales cu amendă pentru continuarea propagandei electorale în ziua votului. Votul pentru alegerile prezidenţiale a început la ora 7.00 şi se va încheia la ora 21.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite