Un cetăţean turc urmărit internaţional după ce şi-a împuşcat doi conaţionali într-un bar, prins pe raza oraşului Voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turc urmărit internaţional după ce şi-a împuşcat doi conaţionali într-un bar, prins la Voluntari  FOTO Adevărul
Turc urmărit internaţional după ce şi-a împuşcat doi conaţionali într-un bar, prins la Voluntari  FOTO Adevărul

Un cetăţean turc, urmărit la solicitarea Interpol Ankara pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi port ilegal de arme de foc şi muniţie, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale în Voluntari. Bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, în vederea extrădării în favoarea autorităţilor turce.

„La data de 2 august a.c., poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. au depistat, pe raza oraşului Voluntari, judeţul Ilfov, un cetăţean turc, de 28 de ani, urmărit internaţional“, potrivit Poliţiei Române.

Pe numele acestuia, la data de 19 iulie 2013, autorităţile turce au emis mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi port de arme de foc şi muniţie, fără permis de armă.

„Faţă de acesta s-a reţinut că, la data de 17 decembrie 2003, în timp ce se afla în faţa unui bar, a intrat în conflict cu doi conaţionali, împotriva cărora a folosit o armă de foc, rănindu-i“, potrivit aceloraşi surse.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite