Un şofer băut a lovit cu capul în gură un ofiţer de poliţie în timp ce se afla în custodia autorităţilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politie rutiera control soferi alcool droguri

Un şofer băut şi agesiv a atacat un poliţist, luni seara, în Craiova. Acesta fusese imobilizat pentru faptul că a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimentul a avut loc în cartierul Popoveni din Craiova, unde poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au urmărit un şofer care a refuzat să oprească la semnalele acustice şi luminoase.

Când a ajuns în dreptul unui imobil, bărbatul urmărit a ieşit din autoturism şi a încercat să sară gardul unei case. Când a fost imobilizat, şoferul l-a lovit pe unul dintre poliţişti cu capul în gură. „Colegii noştri au reuşit să îl prindă şi să-l imobilizeze. Problemele au apărut în momentul în care bărbatul şi-a strigat cunoscuţii iar în scurt timp, cei doi poliţişti au fost înconjuraţi de zeci de persoane.”, arată sindicatul Europol.

Şoferul agresiv a fost acuzat de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi ultraj însă procurorul a refuzat să îl reţină deoarece „agresorul nu prezintă pericol social”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite