Udrea sare în apărarea lui Traian Băsescu, după ce judecătorii au stabilit că a colaborat cu Securitatea: Schimbă cu ceva performanţele sau erorile? Nu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Elena Udrea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Udrea, fost ministru şi consilier al lui Traian Băsescu, a criticat reacţiile apărute ca urmare a deciziei definitive a ÎCCJ privind colaborarea fostului preşedinte cu Securitatea. Udrea a susţinut că sentinţa instanţei supreme nu schimbă „performanţele sau erorile făcute de Traian Băsescu”.

„Deci ÎCCJ a decis definitiv că fostul Preşedinte al României, Traian Băsescu, a colaborat, în accepţiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecători puteau spune că nu, soarta noastră şi a ţării, ar fi fost aceeaşi, nimic nu s-ar fi schimbat. Şi nici Puţin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac şi ne influenţează viaţă azi în România şi in lume. Schimbă decizia Înaltei Curţi cu ceva performanţele sau erorile făcute de Traian Băsescu că Preşedinte, Primar sau ministru? NU”, a susţinut Elena Udrea pe Facebook.

Fostul ministru a explicat că votul său nu s-ar fi schimbat, chiar dacă această hotărâre ar fi apărut înainte de alegerile din 2004.

ÎCCJ a respins recursul făcut de Traian Băsescu la decizia Curţii de Apel din 2019, care arată că fostul preşedinte a colaborat cu Securitatea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite