Tânărul acuzat că a ucis o prostituată în pădurea Băneasa în 2012, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul acuzat că a ucis o prostituată în 2012 la marginea Pădurii Băneasa, trimis în judecată   FOTO Adevărul
Tânărul acuzat că a ucis o prostituată în 2012 la marginea Pădurii Băneasa, trimis în judecată   FOTO Adevărul

Tânărul acuzat că, în 31 octombrie 2012 a ucis o prostituată, la marginea Pădurii Băneasa după ce a lovit-o în cap, de mai multe ori, cu pumnii, cu un ciocan şi cu o bordură, a fost trimis în judecată, luni, de procurorii Parchetului Capitalei.


Marian Dumitru a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru omor calificat şi deosebit de grav, precum şi pentru tâlhărie, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Marin Dumitru a fost prins după două săptămâni de la comiterea crimei, în Gara de Nord, de unde intenţiona să plece la Buzău.

Tânărul a fost dus, în 15 noiembrie 2012, la locul faptei, pentru reconstituire.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a ucis-o pe prostituată cu un ciocan, pe care ulterior l-a aruncat la faţa locului.

Marin Dumitru a spus că a găsit ciocanul în pădure şi a lovit-o pe femeie ca urmare a unui conflict în timpul căruia s-a şi îmbrâncit cu aceasta.

El a susţinut că s-ar fi speriat că ar putea să ia vreo boală venerică, moment în care a lovit-o în cap.

Ulterior, Marin Dumitru i-a luat geanta, pe care a aruncat-o la câteva sute de metri de locul crimei. Bărbatul a scotocit în geantă, însă nu a găsit niciun ban, poliţiştii găsind într-un buzunar lateral al poşetei suma de 400 de lei.

Marin Dumitru este fost agent de pază şi a mai fost în atenţia poliţiei, pentru o presupusă lipsire de libertate, care a vizat tot o prostituată, însă la momentul respectiv a fost scos de sub urmărire penală, potrivit Mediafax.

Cadavrul femeii, în vârstă de 30 de ani, cunoscută ca prostituată, a fost descoperit la 1 noiembrie, la marginea Pădurii Băneasa, de către concubinul femeii, care a sunat la numărul de urgenţă 112.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite