Sute de oameni protestează în Piaţa Victoriei, la o lună de la violenţele de la mitingul diasporei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou protest a fost organizat în Piaţa Victoriei
Un nou protest a fost organizat în Piaţa Victoriei

La o lună de la protestul diasporei din 10 august, sute de oameni s-au adunat din nou în Piaţa Victoriei, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de modul brutal în care jandarmii au reprimat manifestarea.

La o lună de la protestul marcat de violenţe, oamenii sunt şi mai revoltaţi pentru că nici până la acest moment nu au fost găsiţi şi pedepsiţi cei care se fac responsabili de lovirea şi gazarea protestatarilor. 

Protestatarii au început să scandeze "Jandarmeria apără hoţia!" şi le-au strigat jandarmilor "Slugilor!".

Oamenii care participă la protestul de luni seară au adus cu ei drapeluri tricolore, vuvuzele, dar şi pancarte cu mesaje antiguvernamentale. Pe una ditre acestea scrie "Infractori de rang înalt, părăsiţi acest palat".

Noul protest a fost anunţat pe Facebook.

"Pe 10 septembrie ieşim în stradă în Bucureşti şi în alte oraşe din România şi Diaspora, pentru a cere demisia şi urgentarea anchetării şi judecării tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piaţa Victoriei din Bucureşti. A trecut o lună şi nu avem nicio demisie şi niciun vinovat! Considerăm că principalul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat atunci este Liviu Dragnea împreună cu grupul lui infracţional care a pus stăpânire pe Guvern, pe Parlament şi pe PSD şi doreşte să pună stăpânire pe toată România“, au scris pe Facebook organizatorii protestului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite