Spectaculoasa transformare a Daciei Logan în Renault Taliant pentru piaţa din Turcia. Cât costă modelul VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reneault Taliant FOTO renault.com.tr
Reneault Taliant FOTO renault.com.tr

Dacia Logan se vindea în Turcia sub numele de Renault Symbol, dar odată cu lansarea generaţiei a treia a modelului de la Mioveni, responsabilii francezi au decis că, doar în această ţară, deocamdată, modelul să se numească Taliant. Şi nu numai denumirea a fost schimbată. Deşi a păstrat aceeaşi platformă tehnică, Taliant este mult mai dotat, iar materialele folosite au fost alese cu o grijă mai mare. Totul la un preţ corespunzător.

Ca şi Logan, Taliant are la bază platformă tehnică modulară CMF-B. Deşi aceasta este modulară şi permite modificări în dimensiuni, Taliant este identic în acest sens cu Logan, având în lungime 4,396 mm şi un ampatament de 2,649 mm, iar asta chiar şi în ciuda elementelor de caroserie profund restilizate. Printre altele, Taliant are faruri noi, iar grila radiatorului, barele de protecţie şi capota, precum şi aripile au fost redesenate. La interior, Taliant are, între altele, volan redesenat şi alte guri de aerisire, iar planşa de bord este acum lucioasă în loc de mată cum este întâlnită la Logan.

renault taliant

Ce motorizări ale Renaul Taliant

Sub capota modelului dedicat pieţei din Turcia se poate regăsi motorul pe benzină aspirat natural 1.0 SCe cu 65 CP şi cutie manuală cu 6 trepte. Această versiune are nevoie de 17 secunde pentru a ajunge la 100 km / h. Pe o treaptă mai sus se situează varianta turbo 1.0 TCe, cu 90 CP la activ, cuplat şa o cutie manuală cu 6 trepte (11,7 secunde până la  la 100 km / h) sau la una cu variaţie continuă, disponibilă opţional (13,9 secunde până la  la 100 km / h). În schimbul motoarelor diesel este oferit propulsorul turbo de 1.0 litri, alimentat cu gaz, ce oferă 100 CP, cuplat exclusiv la cutia manuală cu 6 trepte.

renault-taliant

Dar toate aceste modificări au şi un preţ pe măsură. Astfel, în varianta cea mai dotată TOUCH, Renault Taliant care este deja în ofertă în showroom-urile din Turcia are preţul de pornire de pornire de aproape 20.000 de euro şi poate ajunge, cu opţionale, la 27.000 de euro. Între acestea putem descoperi servodirecţie şi frână de parcare acţionate electric sau avertizare de punct mort, arată formacar.com.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite