Sorin Oprescu, externat de la Institutul „Marius Nasta”, poate merge în perioada următoare la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu FOTO Mediafax
Sorin Oprescu FOTO Mediafax

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu a fost externat, luni, de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", unde a fost operat la plămâni, este în continuare în arest la domiciliu, dar până pe 10 decembrie poate merge la spital fără să meargă să anunţe la Poliţie.

Sorin Oprescu a fost operat la plămâni, vineri, de medicii de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, unde a fost internat după ce a primit acordul instanţei. Edilul este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.

El a fost externat vineri, dar, întrucât mai are de făcut vizite la spital după operaţie, a primit o derogare să poată merge până pe 10 decembrie, potrivit unor surse din Poliţie citate de Mediafax.

Sorin Oprescu a fost internat joi la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, edilul anunţând poliţiştii care se ocupă de supravegherea sa judiciară unde poate fi găsit. Oprescu le-a comunicat pavilionul şi salonul unde a fost internat, obligaţie prevăzută în cadrul măsurii arestului la domiciliu.

Sorin Oprescu s-a putut interna după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, că îşi poate părăsi locuinţa timp de şapte zile, pentru a se opera la plămânul la care i-a fost descoperit un nodul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite