Sibienii vor avea două secţii de reanimare în următorii cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibiul va avea la dispoziţie două secţii de reanimare în următorii cinci ani. "Când va fi gata spitalul de urgenţă la Sibiu, vom avea două secţii de reanimare, una acolo şi probabil că se

Sibiul va avea la dispoziţie două secţii de reanimare în următorii cinci ani. "Când va fi gata spitalul de urgenţă la Sibiu, vom avea două secţii de reanimare, una acolo şi probabil că se va păstra şi cea existentă din actualul spital judeţean.
Totuşi eu, în următorii cinci ani, nu văd cum ar putea să fie dotat viitorul spital de urgenţă la standarde performante", a precizat, ieri, dr. Mihai Sava, şeful secţiei de terapie intensivă din Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.Deocamdată, secţia de Terapie Intensivă din Sibiu este prima din ţară care are o structură pe sectoare, în aşa fel încât pacienţii să fie supravegheaţi cu uşurinţă de medici. Pentru modernizarea secţiei de Reanimare, Consiliul Judeţean şi conducerea Spitalului Clinic Judeţean Sibiu au investit în ultimele trei luni suma de 3,5 miliarde de lei vechi. Secţia de Terapie Intensivă are în prezent 12 paturi şi este singura secţie de profil din tot judeţul. În acest an, conducerea spitalului speră ca secţia de reanimare să fie dotată cu alte cinci aparate de anestezie noi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite