Peste 130 de persoane, dintre care 50 de minori, găsite de poliţişti în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 130 de persoane care erau date dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost prinşi de poliţiştii români. Dintre acestea, 50 sunt minori.

În perioada 28 februarie – 5 martie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 87 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 50 de copii. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau au fost internaţi în centre pentru minori, potrivit unui comunicat emis de Poliţiştia Română.

Conform aceluiaşi document, minorii care au fost găsiţi nu ar fi fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 48 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele a 6 persoane fuseseră emise mandate de arestare preventivă, iar 2 persoane erau căutate pentru punerea în executare a unor mandate europene de arestare. 

Poliţiştii apelează la ajutorul cetăţeniilor care sunt rugaţi ca, în cazul în care pot oferi  informaţii care să conducă la găsirea persoanelor dispărute sau la depistarea celor urmărite în temeiul legii, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite