O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Italia. Tânăra a fost înjunghiată în propriul ei apartament

O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Italia. Tânăra a fost înjunghiată în propriul ei apartament

O singură lovitură cu cuţitul, în zona gâtului, i-a fost fatală tinerei românce. FOTO luccaindiretta.it

O româncă în vârstă de 32 de ani, rezidentă de mai mult timp în Italia, a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul pe care îl închiriase în Aosta, în urmă cu doar trei săptămâni. Aceasta a fost găsită într-o baltă de sânge, fiind înjunghiată în gât.

Tânără româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită moartă, duminică dimineaţă, în baia noului său apartament de pe via Partigiani, în Aosta, un oraş din regiunea Valle d’Aosta, relatează observatornews.ro.

Aceasta se mutase în urmă cu 3 săptămâni, după ce mai mulţi ani, a stat cu mama şi cu sora ei.

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât de către pompierii sesizaţi de sora tinerei, care a sunat la poliţie deoarece era îngrijorată că aceasta nu mai răspundea la telefon.

Autorităţile au intrat pe fereastră deoarece uşa era încuiată din interior, găsind-o în baie. Se presupune că aceasta a fost înjunghiată în gât, cel mai probabil sâmbătă după amiază, şi că a sângerat până la moarte.

Criminaliştii au făcut cercetări la faţa locului, principala ipoteză fiind că românca a fost ucisă, cu toate că nimeni nu a auzit zgomote sau ţipete suspecte, apartamentul era în dezordine, dar nu existau urme de violenţă.

Acum, anchetatorii fac verificări pentru a putea reconstitui ultimele ore ale victimei.

Zona este acoperită de camere de supraveghere, astfel că pot să apară elemente care să facă lumină în acest caz, potrivit aostaoggi.it.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările