Mesajul MAI de Valentine’s Day: „Uneori inima e precum uşa la 6 dimineaţa. Nu ştie ce a lovit-o!” Ce a scris MApN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto: FB/Ministerul Afacerilor Interne
Sursa foto: FB/Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a postat luni, 14 februarie, un mesaj cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Au ales să să facă acest lucru folosindu-se de mijloacele din dotare.

MAI a postat de Valentine’s Day un mesaj în care spune că: „Uneori inima e precum uşa la 6 dimineaţa. Nu ştie ce a lovit-o!”. 

Mesajul are ca fundal imaginea unor mascaţi din trupele speciale, cei care realizează descinderile la locuinţele celor bănuiţi de comiterea unor infracţiuni. 

De asemenea, MAI a adăugat şi un scurt comentariu la imaginea postată pe pagina oficială de Facebook: „Iată de ce Valentine’s Day poate fi… everyday! Să aveţi o zi frumoasă!”

Postarea are peste 5.500 de aprecieri şi sute de comentarii. Oamenii fac glume referitoate la „jandarmeria care e precum inima: bate, bate, bate”, alţii le reamintesc poliţiştilor că mascaţii mai greşesc uneori uşa la care bat, iar alţii vorbesc despre Valentine’s Day ca o sărbătoare importată din Statele Unite ale Americii. 

Şi Ministerul Apărării Naţionale a postat pe Facebook imaginea unui soldat , alături de un „sfat prietenesc: Nu uita azi de flori sau bomboane”.

Vă recomandăm şi: 

Horoscop Valentine's Day. Zodiile care urcă pe culmile dragostei pe 14 februarie

Cât îi costă pe îndrăgostiţi  să petreacă Valentine’s Day la malul mării sau în Delta Dunării

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite