Fost rugbist condamnat în lipsă după ce a ameninţat cu moartea un prim-procuror, prins joi în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul rugbist a fost prins joi în Bucureşti FOTO Adevărul
Fostul rugbist a fost prins joi în Bucureşti FOTO Adevărul

Un fost rugbist, care era urmărit naţional după ce a fost condamnat în lipsă la nouă luni de închisoare pentru că i-a trimis scrisori de ameninţare unui magistrat, a fost prins joi în Bucureşti.

„În cursul zilei de 10 octombrie, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al SIIAS - unităţi din cadrul IGPR, au pus în aplicare, în Bucureşti, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, de 47 de ani, din judeţul Brăila”, se arată într-un comunicat emis vineri de Poliţia Română.

Potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax, fostul rugbist Ionel Comoraşu a fost prins în zona Arcul de Triumf din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta are de executat nouă luni de închisoare, pentru ultraj.

Comoraşu a fost acuzat că, în noiembrie 2009, a trimis scrisori în care ameninţa cu moartea şi înjura un magistrat, deoarece acesta ar fi emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o faptă pe care nu ar fi comis-o.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite