Doi fraţi români, împuşcaţi mortal în cap, în Belgia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrele a doi cetăţeni români, în vârstă de 45 şi 48 de ani, au fost găsite joi seară în zona Forchies-la-Marche din Belgia. Cele două victime erau împuşcate în cap, anunţă autorităţile belgiene, potrivit postului RTL, preluat de mediafax.ro

Corpurile a două persoane, de origine română, au fost găsite joi seară, în jurul orei locale 21:30 (22.30 ora României) în Forchies-la-Marche (Fontaine-l'Eveque), a anunţat vineri dimineaţă Parchetul din Charleroi. Cele două victime sunt fraţi şi sunt născuţi în 1971, respectiv 1974.

Joi, un poliţist din regiunea Trieux a văzut în timpul zilei maşina celor două victime, parcată pe marginea drumului. Abia câteva ore mai târziu a făcut legătura între aceste vehicul şi o sesizare privind dispariţia unor persoane, primită de poliţia din Bruxelle, relatează 7sur7.be.

Sesizarea privind dispariţia a fost făcută de fiica unuia dintre bărbaţi. Cei doi fraţi găsiţi morţi ar fi plecat într-o excursie la pescuit pe un lac din regiunea Charleroi şi ar fi trebuit să revină miercuri, dar nu au mai apărut.

Potrivit sursei citate, ancheta este preluată de Poliţia Judiciară  Federală, iar vineri urma să aibă loc autopsia ţi era aşteptat şi un expert balistic pentru a ajuta la identificarea armei cu care au fost ucişi cei doi fraţi.

Cei doi nu erau cunoscuţi ca având probleme cu legea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite