Criminala de la metrou, închisoare pe viaţă

Criminala de la metrou, închisoare pe viaţă

Magdalena Şerban

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor 1 şi a încercat să ucidă o altă tânără în acelaşi mod, a fost condamnată la închisoare pe viaţă. Decizia nu este definitivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magdalena Şerban a fost acuzată de omor calificat şi tentativă de omor. Sentinţa dată vineri de Tribunalul Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel. 
 
În rechizitoriul de trimitere în judecată, procurorii au arătat că, pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.
 
Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările