Convenţia internaţională de tatuaje din România reuneşte la Sibiu peste 50 de artişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de artişti din întreaga lume vor participa, de vineri până duminică, la cea de-a treia ediţie a convenţiei internaţionale de tatuaje "Transilvania Tattoo Expo", care va avea loc la Cercul Militar din Sibiu, potrivit Mediafax.

Organizatorul principal al "Transilvania Tattoo Expo" de la Sibiu, Ovidiu Popârţan, a anunţat participarea a peste 50 de artişti din întreaga lume la cea de-a treia ediţie a convenţiei internaţionale de tatuaje din România.

"Nume sonore ale tatuajului la nivel mondial vin la Sibiu pentru această a treia ediţie a «Transilvania Tattoo Expo». Va fi aici Robert Hernandez, personajul cu cea mai mare influenţă în lumea tatuajului modern, promotor al unui stil unic, inspirat din şcoala spaniolă de artă. De asemenea, va veni Victor Portugal care a inventat un stil unic în arta tatuajului, stilul tridimensional, în care se găsesc elemente realistice, biomecanice sau tradiţionale, toate executate într-o manieră 3D dusă la extrem", a spus Popârţan.

De asemenea, vor mai fi prezenţi la Sibiu Lior Cifer, ale cărui lucrări "sunt exponenţiale pentru stilul Dark şi reprezintă lumi de coşmar, cu personaje groteşti, antrenate în acţiuni demne de cele mai bune filme de groază", Benjamin Moss şi John Montgomery, "unul dintre artiştii reprezentativi ai şcolii americane contemporane".

Convenţia va fi deschisă vineri şi sâmbătă între orele 12.00 şi 22.00, iar duminică între orele 12.00 şi 20.00, timp în care artiştii prezenţi vor face demonstraţii ale măiestriei lor şi vor prezenta ultimele tendinţe în domeniu tatuajelor.

Potrivit lui Ovidiu Popârţan, în baza parteneriatului cu Festivalul Artmania, accesul plătitorilor de bilete şi abonamente la acest festival va fi gratuit la "Transilvania Tattoo Expo", în limita spaţiului disponibil.

Biletele de intrare costă pentru această ediţie 15 lei pentru o zi şi 30 de lei abonamentul pentru toate cele trei zile de festival.

La sfârşitul fiecărei zile, organizatorii vor acorda premii celor mai buni artişti, premii împărţite pe mai multe categorii.

Artiştii pot participa la concurs îndeplinind câteva condiţii: tatuajul să fie terminat la momentul prezentării pe scenă, tatuatorul să fie înregistrat cu un stand la convenţie şi să fie prezent în timpul decernării premiilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite