Clotilde Armand, validată primar al Sectorului 1 din Bucureşti

Clotilde Armand, validată primar al Sectorului 1 din Bucureşti

Clotilde Armand este noul primar de la Sectorulul 1

Tribunalul Bucureşti a decis marţi, printr-o sentinţă definitivă, să valideze mandatul de primar al lui Clotilde Armand (USR PLUS) la Sectorul 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clotilde Armand, actual europarlamentar, a câştigat alegerile cu o diferenţă de circa o mie de voturi în cel mai mare sector al Bucureştiului.
 
Unele dintre apeluri au fost respinse ca lipsite de interes, în timp ce apelurile declarate de Daniel Tudorache şi Tudor Helmut Costea au fost respinse ca nefondate.
 
Decizia este definitivă.
 
În urmă cu zece zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache. 
 
Tribunalul Bucureşti a decis, luni, să amâne pronunţarea cu 24 de ore în acest dosar. 
 
Primăria Sectorului 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%,Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.
 
PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP - 3.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările