Articol publicitar

Cine sunt cei mai buni angajatori în 2015?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aon România, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de brokeri de asigurare şi reasigurare din România, va face publice, pe 26 noiembrie, rezultatele studiului Aon Best Employers, în cadrul Galei de nominalizare ce va avea loc la Hotel Hilton, Sala Enescu, începând cu orele 18:30.

Best Employers Study este realizat anual, se desfăşoară pe o perioadă de 9 luni şi se adresează companiilor cu peste 50 de angajaţi, având cel puţin trei ani de activitate pe piaţa din România.

Alături de cel mai important factor analizat – engagementul organizaţional – BES studiază şi determină o serie de dimensiuni colaterale pe care o companie le poate utiliza în susţinerea brandului de angajator: colaborarea cu managerul direct şi echipa, leadership, viziunea companiei faţă de o dezvoltare eficientă, oportunităţi în carieră.

Câştigătorii ediţiei 2014 sunt: McDonald's România, la categoria „Companii cu un număr de peste 1.000 de angajaţi”, Adobe Systems România şi Teamnet International – „Companii cu un număr de angajaţi între 250-1.000’’, iar la categoria „Companii cu un număr de angajaţi între 50-250’’ s-au aflat GSK Consumer HealthCare, Autonom şi Pfizer România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite