Centrul Infotrafic: Trafic îngreunat în mai multe judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe drumuri din ţară au fost închise din cauza vremii FOTO Adevărul
Mai multe drumuri din ţară au fost închise din cauza vremii FOTO Adevărul

Circulaţia este oprită în continuare din cauza zăpezii şi a viscolului pe autostrada Arad – Timişoara, pe DN 54 în judeţul Teleorman, DN 59B în judeţul Timiş şi DN 59C tot în judeţul Timiş. În timpul nopţii de duminică spre luni, traficul a fost închis şi în Sibiu, Vrancea, Buzău, Focşani, în judeţul Caraş-Severin şi Mehedinţi.

Autostrada Arad – Timişoara a fost închisă circulaţiei pentru ca utilajele de deszăpezire să poată curăţa drumul de zăpadă. Pe DN1A, în judeţul Prahova, le este interzis să circule conducătorilor de autovehicule grele.

Traficul din Buzău şi Focşani este îngreunată şi din cauza ceţii care a redus vizibilitatea sub 100 de metri. În multe zone din Suceava circulaţia este îngreunată, iar mai multe maşini au derapat şi s-au răsturnat în şanţ.

Pe Drumul Naţional 7, care leagă Aradul de Nădlac, se circulă în continuare în condiţii de iarnă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române îi sfătuieşte pe conducătorii auto ca înainte de plecarea la drum să se asigure că maşina este echipată corespunzător şi să adapteze viteza la condiţiile de drum.

De asemenea, şoferii sunt rugaţi să folosească luminile de întâlnire chiar şi pe timpul zilei.

Din cauza ninsorilor, autorităţile sârbe au restricţionat traficul autovehiculelor grele care intră pe teritoriul Serbiei prin punctele de trecere a frontierei cu România. Până la ridicarea restricţiei, autorităţile române au stabilit ca autovehiculele cu masa totală maximă mai mare de 7,5 tone care se  îndreaptă spre vecinii sârbi, să staţioneze în parcări din judeţele Mehedinţi şi Timiş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite