Care este starea căţeluşei mutilate după ce o petardă i-a explodat în gură VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa Lia începe să se recupereze FOTO: Colaj Adevărul
Căţeluşa Lia începe să se recupereze FOTO: Colaj Adevărul

Căţeluşa mutilată după ce o petardă aprinsă i-a fost introdusă în gură de mai multe persoane se simte mai bine, deşi psihic mai are de recuperat. Salvatorii ei au postat joi un filmuleţ şi spun că Lia mănâncă şi bea apă.

Căţeluşa Lia a trecut prin chinuri de neimaginat, însă începe să îşi revină, au anunţat joi, salvatorii săi, postând şi un clip video în care se vede că animăluţul face paşi spre recuperare. Mai mulţi oameni au scris o petiţie naţională pentru pedepsirea celor care au mutilat-o pe Lia. Dosarul căţeluşei căreia i-a explodat o petardă în gură a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Asociaţia FreeLife Satu Mare este cea care a preluat căţelul. Este vorba de fapt despre o căţeluşă care trăia pe stradă, în vârstă de 7-8 ani, care era sterilizată şi hrănită de cetăţeni. 

Suspecţii principali în cazul patrupedului rănit de o petardă care i-a explodat în gură ar putea fi un grup de copii, potrivit poliţiştilor sătmăreni care au deschis un dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor.

VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite