Băsescu: "Învierea Domnului să aducă în suflet lumină, să redescoperim bucuria comuniunii, a speranţei"

Băsescu:

Emil Boc si Traian Basescu

Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj de Paşti, adresând "cele mai calde urări de pace, sănătate şi împliniri".

"Doresc să adresez tuturor românilor, care sărbătoresc Sfintele Sărbători de Paşti, cele mai calde urări de pace, sănătate şi împliniri. Fie ca Învierea Domnului să ne aducă în suflet lumină şi să redescoperim bucuria comuniunii şi a speranţei, în familie şi în societate, împreună cu cei care au nevoie de ajutorul şi solidaritatea noastră. Hristos a înviat!", se arată în mesajul şefului statului.

Premierul Emil Boc a transmis şi el urările pascale: "Ne bucurăm acum de o mare sărbătoare creştină, dar şi de o sărbătoare de suflet a poporului nostru. Celebrăm reîntregirea familiilor, retrăim bucuriile simple ale răgazului în preajma celor dragi, ale amintirilor frumoase de Paşte, ale străduinţei fiecăruia dintre noi de a fi mai bun, mai senin, mai altruist.

Astfel de momente ne hrănesc sufleteşte şi îmi doresc să putem păstra vii gândurile ce ne animă în aceaste clipe binecuvântate. Totodată, doresc tuturor românilor, de aici şi de peste hotare, multă sănătate şi bucurie alături de cei dragi. Un Paşte fericit!"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările