Şoferul cu numere anti-PSD, audiat în dosarul penal deschis de Poliţia Română. Cum ar putea să-şi recupereze permisul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razvan Stefanescu  FOTO Mediafax
Razvan Stefanescu  FOTO Mediafax

Răzvan Ştefănescu, şoferul lăsat fără permis, dar care s-a ales cu un dosar penal pentru mesajul anti-PSD de pe plăcuţele auoturismului pe care l-a înmatriculat în Suedia a fost citat miercuri la Poliţie pentru a fi audiat. Avocata acestuia a precizat că permisul poate fi restituit doar dacă procurorul va da o propunere de clasare a cauzei.

Avocata lui Răzvan Ştefănescu crede că bărbatul îşi va recupera permisul. 

„Noi deja pregătisem să înaintăm o cerere de restituire temporară a permisului până la finalizarea cercetărilor penale. Între timp, clientul meu a fost citat telefonic la sediul poliţiei rutiere, în calitate de martor în dosar. Sperăm să obţinem o soluţie favorabilă în urma audierilor. O soluţie de restituire se poate da doar dacă organul de urmărire penală va formula o propunere de clasare a cauzei. În urma clasării cauzei, soluţia se comunică poliţiei rutiere şi urmează să fie restituit permisul. Acesta ar fi parcursul logic, juridic care trebuie să aibă loc”, a declarat pentru postul Digi24 avocata lui Răzvan Ştefănescu.

La rândul său, Răzvan Ştefănescu a declarat că a fost citat în calitate de martor la audierile ce au avut loc miercuri, declarând că are speranţa că-şi va recupera permisul de conducere în condiţiile în care numerele de înmatriculare au fost ridicate ilegal. „Am fost chemat în calitate de martor, vedem ce se va întâmpla”, a declarat Răzvan Ştefănescu înaintea audierilor, adăugând că speră şă-i fie returnat permisul din moment ce numerele „au fost luate ilegal”. 

Ştefănescu a declarat că cel mai important lucru acum este să îşi recupereze permisul de conducere ridicat de poliţişti, pentur că în 10 zile urmează să se întoarcă în Suedia unde este angajat ca şofer. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite