VIRAL Cum a fost suprins un şofer bucureştean în trafic: „Hal de şoferie! Ca-n India“

VIRAL Cum a fost suprins un şofer bucureştean în trafic: „Hal de şoferie! Ca-n India“

FOTO: Captură video Mihai Bujorea Facebook

Un bucureştean a stârnit uimirea a zeci de mii de persoane pe Facebook după ce a fost surprins în trafic cu un europalet cu cărămidă, prins în chingi superficiale, pe plafonul maşinii. Filmarea a devenit rapid virală pe reţelele sociale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul „inventiv” a fost surprins joi de un alt participant la trafic, care a comentat „improvizaţia” acestuia, uimit de inconştienţa sa.
 
 „- Nu-i adevărat, băi! Nu-mi vine să cred aşa ceva! Băi, nu-i adevărat! O să-i bubuie şi geamurile, o să-i bubuie tot! Ia uitaţi-vă şi voi! Hal de şoferie! Bă, eşti nebun la cap?! Ca-n India! La prima frână îi cade ăla de acolo. Ia uitaţi-vă ce panarame de chingi. Na, mă, na! Dacă aţi pomenit.... Dă-i şi tu un claxon! Las-o dracu, cade jos. Ia uite ce portbagaj are!” 
 
Filmarea a fost vizionată de peste un milion de internauţi şi peste 25.000 au distribuit-o, surprinşi de inconştienţa şoferului.
 
 Unii dintre internauţi au ales să eticheteze Poliţia Română la postare, considerând că şoferul trebuie amendat pentru fapta sa. 
 
 
 
                                            

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările