UPDATE Un muncitor a căzut între două clădiri de la peste patru metri, în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorul a căzut între două clădiri, în timp ce lucra la montarea unor schele, între Palatul Telefoanelor şi Teatrul Constantin Tănase, în centrul Bucureştiului. Echipajul SMURD a for alertat şi a intervenit la faţa locului. Victima a suferit traumatisme multiple.

Muncitorul păşea peste nişte table, aşezate între două clădiri şi a căzut de la peste patru metri înălţime. Omul este în afara oricărui pericol şi era conştient în momentul în care echipajul SMURD i-a fost acordat primul ajutor. Victima a suferit un accident cranio-cerebral, dar viaţa nu îi este în pericol.

Muncitorul monta schele când a alunecat şi a căzut în gol. Poliţia desfăşoară o anchetă în acest caz. Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti anchetează, de asemenea, accidentul produs în timpul muncii.

Muncitorul care a fost accidentat în centrul Capitalei a suferit fracturi multiple, după ce a căzut de la o înălţime de peste patru metri.Echipajul SMURD chemat de urgenţă la faţa locului a intervenit şi transportă victima la Spitalul Universitar.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite