Un şofer bucureştean a fost arestat după ce a călcat un pieton şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii din Buftea au decis să-l aresteze preventiv pe bucureşteanul care, la mijlocul săptămânii trecute, a accidentat mortal un pieton şi a fugit fugit de la locul accidentului rutier, după caare a schimbat jantele şi anvelopele autoturismului.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au solicitat instanţei de judecată, vineri, 11 noiembrie, arestarea preventivă a lui Beniamin Ciurea, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, potrivit Mediafax. Magistraţii Judecătoriei Buftea şi-au însuşit propunerea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.

A încercat să scape de dovezi

Potrivit anchetatorilor, în 9 noiembrie, în jurul orei 19.40, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 din direcţia Târgovişte către Bucureşti, în localitatea Chitila, în zona staţiei RATB, Beniamin Ciurea a surprins şi accidentat mortal un pieton ce se afla, în momentul impactului, pe şosea. 

Ulterior, Ciurea a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi a şters urmele impactului prezente pe autovehicul, prin schimbarea jantelor şi anvelopelor autovehiculului, precum şi prin legarea scutului din plastic montat sub compartimentul motor.
Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite