Un pas înainte pentru Legea Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu-Piedone, edilul din sectorul 4 au pus la punct cu primarul general, ultimele detalii pentru referendum, proiect care va fi supus votului în Consiliul General al Municipiului Bucureşti(CGMB).

Doi primari au răspuns astăzi invitaţiei făcute de edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu pentru a discuta despre organizarea referendumului pentru Legea Capitalei, dar şi despre situaţia câinilor fără stăpân. Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu-Piedone, edilul din sectorul 4 au pus la punct cu primarul general, ultimele detalii pentru referendum, proiect care va fi supus votului în Consiliul General al Municipiului Bucureşti(CGMB).

„Sunteţi de acord cu administrarea municipiului Bucureşti prin transferul de atribuţii de la sectoare la CGMB?“, aceasta ar urma să fie întrebarea la care bucureştenii vor vota la referendum. Anunţul a fost făcut de edilul din sectorul 4 care a a dăugat că acesta ar trebui organizat cât mai repede posibil, adică sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai.La rândul său, Andrei Chiliman a anunţat strângerea a peste 100.000 de semnături în favoarea referendumului.

Sorin Oprescu a hotârât ca mâine să supună  votului consilierilor generali procedura de declanşare a referendumului. Edilii au precizat că, potrivit legii, dacă proiectul de hotârăre este aprobat, acesta ajunge la prefectul Capitalei, iar în 20 de zile se poate organiza referendumul, adică până la jumătatea lunii mai.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite